Loading...
Viziune & Valori 2018-04-27T12:18:58+03:00

Viziune și valori

YST este Clubul de Înot unde copilul tău se va simți bine!
La YST promovăm excelența în educație sportivă dar și în comportament!

Pentru aceasta concepem antrenamente stimulante și amuzante, adaptate vârstei și nivelului de dezvoltare somatică. Înotătorii noștri sunt ajutați în înțelegerea și ulterior aplicarea unor principii corecte în natație. Prin acțivități specifice, dezvoltăm atât abilități fizice cât și psihologice. Dorim ca înotătorii noștri să devină persoane independente, curajoase, capabile să înoate foarte corect tehnic.

Aceste valori vor fi testate și întărite în cursul competițiilor locale, municipale sau naționale. Copiii care vor alege să concureze vor învăța să lucreze cu emoția și stresul, cu succesul și eșecul, vor învăța să fie modești în victorie și demni în înfrângere … și se vor distra si vor fi fericiți alături de colegii lor. Lucrând în acest mod suntem încrezători că ne vom pregăti sportivii pentru toate concursurile și examenele ce vor urma; din sport sau în afara lui!

Veghem ca sportul să le aducă copiilor bucurie, iar experiența antrenamentelor să fie una frumoasă. Antrenorii noștri sunt calzi și ințelegători , le vorbesc frumos și civilizat copiilor, însă in același timp îi ajută să-si depășească fricile și limitele, învățându-i să înoate corect.

„Un antrenor bun este cel care te ajută să ajungi acolo unde nu ai putea ajunge singur.”